Crematorium Hoorn

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Hoorn

De stemmige doch sfeervolle uitstraling van de aula in het crematorium van Hoorn, voorzien van alle moderne faciliteiten, vormen een mooie ambiance voor de plechtigheid. Zodra de gasten arriveren, worden ze opgevangen in de algemene ontvangstruimte waar ze voor de plechtigheid al eventueel het condoleanceregister kunnen tekenen. De familie krijgt in de familiekamer even de gelegenheid zich voor te bereiden op de plechtigheid. In de aula van het crematorium in Hoorn kunnen ongeveer 150 personen de dienst bijwonen. De oorspronkelijke stijlvolle bebouwing is nog herkenbaar aan de nissen en uitstulpingen in de speciale muren.

Avondplechtigheid mogelijk in het crematorium van Hoorn

Niet alleen overdag is een plechtigheid mogelijk, maar ook ’s avonds. Het gebruik van de aula en/of koffiekamer is dan geheel naar uw wens. Uiteraard is ook catering mogelijk. Het is van belang dat de uitvaart geheel naar uw eigen inzichten, met uw eigen rituelen en ideeën wordt gerealiseerd. Alles is bespreekbaar bij het crematorium in Hoorn. Het is wellicht raadzaam wel alvast even te kijken in onze pakketten, zodat u een idee heeft van wat is inbegrepen en wat niet.

Een uitvaart regelen in Hoorn?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Hoorn. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminhoorn.nl

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Hoorn

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Hoorn zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Klanken en smaken in crematorium Hoorn

Niet alleen de woorden van de sprekers, maar ook de muziek maken een plechtigheid vaak indrukwekkend. Daarbij kunnen beelden het geheel ook nog aanvullen. De emoties die daarbij naar boven komen, zijn vaak heftig en het helpt dan als die gevoelens gedeeld kunnen worden met de andere aanwezigen. Iedereen kende de overledene, heeft zijn eigen herinneringen met uw dierbare. Mooi om ze te kunnen delen. En of dat dan gebeurt met een kop koffie en iets erbij of een glas wijn of een biertje met hapjes, dat doet er eigenlijk niet zo toe. Maar afhankelijk van uw wensen kan de catering in het crematorium in Hoorn zo uitgebreid zijn als u maar wilt.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Venlo:
Crematorium Hoorn
Berkhouterweg 26
1624 NT Hoorn
Crematie in Venlo vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven